terug

Beautynight

met Lucien Beijerinck

Op dinsdagavond 20 november vind dé Beauty Night plaats in het Haibu Experience Center in Amersfoort! Tijdens deze Beauty Night vertelt beautycoach Lucien Beijerinck alles over haar, beauty & make-up. Deze avond wordt in samenwerking met Wella Professionals georganiseerd. Wil jij nog een leuk avondje plannen met jouw vriendinnen en zijn jullie echte hair & beautylovers? Dan is deze avond zeker iets voor jullie! Lees dus snel verder en kom alles te weten over deze Beauty Night!

Beauty night

Tijdens deze avond komen er veel verschillende onderwerpen aan bod op gebied van beauty en hair. De deelnemers krijgen onder andere tips & tricks over welke producten zij het beste kunnen gebruiken, wat dé nieuwste trends zijn en er worden verschillende styling technieken behandeld. Heb jij een brandende beauty vraag of wil jij weten welke make-up/hairlook het beste bij jou past? Deze beauty guru geeft jou het passende advies! Kortom, een avond vol beauty én gezelligheid!

Over Lucien Beijerinck

Lucien Beijerinck is één van de grote hair & beauty experts van Nederland. Hij is niet alleen hairstylist, maar ook educator en presentator. Lucien begon met het kappersvak in 2001, in al deze jaren heeft hij een hoop ervaring opgedaan. Ook heeft hij samen met topstylist Berni Ottjes veel backstagewerk en shows gedaan, waardoor hij alles weet van beauty. Lucien was verantwoordelijk voor de styling voor het RTL4 programma ‘Trinny and Susannah Missie Holland’. Tegenwoordig geeft Lucien maandelijks seminars voor onder andere Wella Professionals waarbij hij graag anderen inspireert.

Deze Beauty Night vind plaats op dinsdag 20 november van 20:00 tot 22:00 uur in het Haibu Experience Center in Amersfoort. Bekijk hier meer over de Beauty Night.

We hopen je snel te zien bij de Beauty Night! Kun je er nou niet bij zijn? Hou onze Instagram & Facebook in de gaten en bekijk daar het verloop van deze avond.

Tot de volgende blog!