terug

Dé make-up look voor Valentijnsdag!

Of je nou een date hebt of gewone werkdag, je opmaken doe je waarschijnlijk toch wel. Tijdens deze dag van de liefde wil je er natuurlijk wel op je best uit zien. Daarom hebben wij speciaal voor jou een Valentine Make-up Look samengesteld waarmee je met slechts een aantal producten er onweerstaanbaar uit ziet. Voor deze tutorial hebben wij gebruik gemaakt van de high-end producten van Make-up Studio.

Zo maak je de geweldige make-up look voor Valentijnsdag.

  Stap 1:

Voor het creëren van mooie volle lippen gebruik je een lipliner. Ga je voor een felle rode lipkleur of kies je voor een donker rode kleur? De keuze is aan jou. Accentueer de lippen door een zacht lijntje op de liplijn aan te brengen. Breng met de long-lasting lip liner een zacht lijntje aan op de lip.

Stap 2:

Vul de lippen in met een mooie rode lipstick, kies een lipstick die match met de lipliner. Door deze twee producten te combineren zorg je voor mooie volle lippen.

Stap 3:

Maak je huid smooth met een compact powder zonder een pancake effect te creëren. Breng de powder met een grote poeder kwast aan voor een lichte dekking en een matte finish.

Stap 4:

Voeg tot slot een highlighter aan voor een mooie glow. Door het licht aan te brengen op het wenkbrauwbot en in de ooghoeken zorg je voor een onweerstaanbare oogopslag. Breng het daarnaast aan op de jukbeenderen voor een gezonde glow. Ga je voor een Champagne kleur of toch voor de Mystric Desert kleur?

 

Gebruik eventueel nog een blush voor een subtiele blos op je cheeks. Deze make-up tutorial kan je gemakkelijk combineren met je eigen make-up routine. Dankzij deze eenvoudige stappen ben je helemaal ready voor Valentijn!

 

Volg ons op Instagram & Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, producten en merken!

Tot de volgende blog!