terug

Embrace the gold

Tutorial

Dit jaar zijn de feestdagen glamoureuzer dan ooit. Op het gebied van visagie kan het niet sprankelend genoeg. Denk aan catchy, dreamy en vibrant make-up met een duidelijk accent, namelijk goud! Make-up Studio presenteert met trots de kerstcollectie en bijbehorende look van 2018; Embrace the gold.

Embrace the gold

De sprankelende feestlook bestaat dit jaar voornamelijk uit gouden producten. Deze producten zijn onderdeel van het bestaande Make-up Studio assortiment, maar staan dit najaar in de spotlight!

Ogen

Highlight

Breng de Lumière Highlighting Powder Mystic Desert aan en bouw de gewenste intensiteit op. De perfecte plekken voor plaatsing van deze buitengewone shine zijn; de jukbeenderen, de cupidoboog, het puntje van de neus, de binnenste ooghoeken en zelfs op de sleutelbeenderen en decolleté.

Lippen

  • Breng de Lipgloss Supershine Gold aan over een lipstick voor een betoverend effect of breng alleen de lipgloss aan voor een geweldige shine.
  • Voeg een subtiel metallic randje toe aan de bovenlip voor een verrassend effect met de Eye Definer Gold.

”Embrace the gold in a way no one else can”

Aanvullende producten

Naast de producten uit de kerstcollectie zijn er aanvullende Make-up Studio producten gebruikt om de look af te maken.

Basis

Voor het creëren van een blank canvas zijn producten gebruikt die de huid egaliseren, maar ook kleur en vorm geven. Vanuit hier kan verder worden gewerkt aan de uiteindelijke make-up look.

Ogen

Oog make-up is niet klaar zonder perfect gevormde wenkbrauwen, winged eyeliner en volle wimpers. Deze elementen zorgen voor de finishing touch!

Voldoende inspiratie opgedaan? Mooi! Deze make-up look is namelijk perfect voor de feestdagen! Bekijk hier het volledige assortiment van Make-up Studio om de look een eigen twist te geven.

Tot de volgende blog!