terug

Kapperskorting.com aanwezig op

The Hair X-perience

Het kappersvak is het leukste en mooiste vak dat er is. Wij dragen alle kappers een warm hart toe. Daarom staan wij ook dit jaar weer met een stand op The Hair X-Perience. Het alles-in-één kappersevent in Nederland. Benieuwd wat er allemaal te doen is én wat je kan winnen? Lees snel verder!

The Hair X-perience 2019

Op 26 & 27 mei 2019 vindt de derde editie van The Hair X-perience plaats in Evenementenhal Gorinchem. Het grootste kappersevent van Nederland: bomvol inspiratie, educatie én innovatie. Voor iedere kapper, van leerling tot saloneigenaar, is het interessant. Heb jij nog geen kaarten? Met de code 71979169 krijg je van ons 7,50 euro korting.  Je betaalt dan slechts 17,50 euro.

  • Koop hier je kaarten
  • Vul code 71979169 in bij registratiecode
  • Vul je overige gegevens in en je ontvangt de twee tickets in je mail

Waarom de stand van Kapperskorting.com bezoeken?

Wij leggen jou in de watten. Dat doen wij het hele jaar door, dus ook tijdens The Hair X-perience. Ontdek wat er allemaal te doen is bij onze stand:

  • Je maakt kans op een waanzinnige (roze!) fiets. Hoe je kan winnen? Dat vertellen we je op de beurs. Kom dus zeker even langs.
  • Word haibu by kapperskorting.com covermodel voor 1 dag! Laat (samen met je collega’s) een gratis foto maken. Door de achtergrond lijkt het net alsof je op de cover staat van het nieuwe haibu by kapperskorting.com magazine. Natuurlijk krijg je een afdruk van de foto mee naar huis.
  • Je krijgt een gratis goodiebag met hierin een leuke tester en een kortingscode t.w.v. 25,- euro te besteden op Kapperskorting.com.
  • Ontdek de nieuwste producten van verschillende topmerken.
  • Bekijk populaire haarkleuren (getoond op oefenhoofden) en ontvang advies over de kleur en techniek.
  • Ontmoet collega-kappers en wissel ideeën met elkaar uit.
  • Daarnaast vinden wij het super leuk om jou te ontmoeten. Dus heb je vragen, wil je iets kwijt of heb je zin in een gezellig praatje? Wij zijn er voor jou!

Je vindt ons bij stand nummer 118. Loop bij binnenkomst rechtdoor en je komt ons vanzelf tegen!

Ben jij de leukste zzp kapper van Nederland?

Wij zijn trotse hoofdsponsor van de Verkiezing van de leukste zzp kapper. Doe jij mee aan de verkiezing? De uitreiking van de awards vindt plaatst tijdens The Hair X-Perience op zondag 26 mei. Alle winnaars krijgen van ons een exclusief samengesteld pakket met de mooiste producten.

Vorig jaar kwam Linda Prijs van By Linn als grote winnaar uit de bus. Een bekend gezicht voor ons. In ons magazine haiby by kapperskorting.com schrijft ze elk seizoen een column over haar passie voor het kappersvak. Benieuwd? De column van Linda is ook online te lezen.

Zien we jou ook tijdens The Hair X-Perience?