terug

Vaderdag

Cadeautips

Eén keer per jaar leggen we onze vader extra in de watten. Ben jij nog op zoek naar een Vaderdagcadeau? Wij maken het jou gemakkelijk; de leukste cadeaus hebben wij op een rij gezet. Voor de vader die er graag fris en verzorgd uitziet.

Als zijn haar maar goed zit

Zie jij je vader ook het liefst met een goed gestylde coupe? Dat snappen wij heel goed. Maar sommige vaders hebben een beetje hulp nodig. Want er zijn zoveel verschillende producten, dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig schieten wij te hulp! Je vindt namelijk op onze shop gift sets speciaal voor mannen. Hierin zit precies wat ze nodig hebben.

> Ontdek wel pakket geschikt is voor jouw vader

Frisse en verzorgde baard

Mannen hebben er vaak een haat-liefdeverhouding mee: scheren. Ook hier kun jij de oplossing voor bieden! Want de juiste producten maken het scheren een stuk gemakkelijker. Sommige scheerproducten zijn speciaal gemaakt voor mannen met baarden, andere producten kunnen voor het hele gezicht gebruikt worden.

> Bekijk hier het volledige assortiment

Gift sets voor mannen

Pakketten speciaal voor de man zijn nu extra voordelig geprijsd omdat het Vaderdag is. Waar ga jij jouw vader mee verrassen? Wat je ook kiest, met een gift set tover je altijd een glimlach op zijn gezicht.

Volg ons op Instagram & Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste producten, trends en technieken!

Tot de volgende blog.