terug

Verkiezing

Leukste kapper, kapsalon en zzp-kapper 2019

Het kappersvak is het leukste en mooiste vak dat er is. Als trotse partner en hoofdsponsor van de verkiezing leukste zzp-kapper hebben wij alle winnaars flink in de watten gelegd. Benieuwd wie er allemaal een award hebben gewonnen? Kijk dan snel verder.

De kroon op jouw werk

Ook dit jaar ging de organisatie op zoek naar de leukste kapper, kapsalon en zzp-kapper van alle gemeentes, provincies én Nederland. Zondag 26 mei was het dan eindelijk zover; de winnaars werden bekend gemaakt. Maik de Boer was aanwezig op The Hair X-Perience om alle winnaars te huldigen en te feliciteren met de fantastische prijs.

Op het grote podium werden de winnaars nog een keer bekroond en ontvingen ze een leuk pakket van Kapperskorting.com. Tijdens de show werden de winnaars van de Creativiteit Awards bekend gemaakt. Ook de leukste kapper en kapsalon van Nederland werden door de vakjury bekend gemaakt en gehuldigd op het podium. Wij feliciteren alle winnaars van harte. Geniet van deze kroon op je werk! Bekijk hier alle winnaars.

Wij leggen jou in de watten

Kapperskorting.com draagt alle kappers een warm hart toe. Wij geloven in de kracht van goede haarstylisten met passie voor het kappersvak en weten hoe leuk het is om waardering te krijgen voor je werk.

Wij zijn er voor jou: de professional in het kappersvak die geniet van iedere dag in de salon. Je bent goed in je vak en werkt iedere dag met passie. Jij zorgt voor anderen, en Kapperskorting.com zorgt voor jou. Met producten voor de scherpste prijzen, speciale weekdeals en maandacties waar jij altijd als eerste van op de hoogte bent. Gewoon, omdat je het verdient!

Bekijk hier de leukste momenten van The Hair X-Perience 2019.