terug

Zo leuk was

The Hair X-perience 2019

Op zondag 26 mei en maandag 27 mei 2019 vond de derde editie van The Hair X-Perience plaats in Gorinchem. Het kappersevent van Nederland stond twee dagen in het teken van inspiratie, trends, informatie en daarnaast natuurlijk ook gezelligheid.

Ook dit jaar hebben wij alle bezoekers weer flink in de watten gelegd. Bij binnenkomst werd iedereen een warm welkom geheten door Jennifer en Sarah die klaar stonden met goed gevulde goodiebags. Elke tas was weer een verrassing en was voorzien van handige mini’s zoals een shampoo, haarspray en gel. Ook werden er invisibobble ’s uitgedeeld en kregen de bezoekers een kortingscode t.w.v. 25 euro.

Iets verderop stond onze stand. Ook dit jaar was er weer van alles te doen! Bij de fotowand kon je samen met collega’s en vriendinnen op de cover van ons Haibu magazine. Je maakte vier keer kans op het winnen van een te gekke fiets en daarnaast stonden onze medewerkers klaar voor het beantwoorden van vragen of een gezellig praatje.

The Hair X-Perience stond in het teken van de laatste trends en technieken. Er werden verschillende demonstraties gegeven door bekende stylisten uit het kappersvak en er waren presentaties vol met tips en tricks voor de zelfstandig ondernemer.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde derde editie van The Hair X-Perience en vonden het ontzettend leuk om jullie te leren kennen! Heb jij ook een leuke foto gemaakt bij onze stand of ben jij één van de gelukkige winnaars van de Haibu fiets? Wij zijn benieuwd! Deel je een foto met ons? Tag @Kapperskorting.

Lees hier meer over de verkiezing leukste kapper, kapsalon en zzp-kapper.